News item image

Jerk Chicken og andre godbiter fra Jamaica gjennom festivalhelga

Cateringfirmaet inspirert av det afrikanske og jamaicanske kjøkken, Roots & Culture, er vår leverandør for mat fredag og lørdag under festivalhelga. Kom og prøv blant annet autentisk Jerk chicken i kokosnøtt-saus og velsmakende vegan-alternativer, laget av kortreiste råvarer, flere av dem dyrket på egen finca på Sande.

Med over 20 års kokke-erfaring innen jamaicanske og afrikanske mattradisjoner, er Jacob Nodeland og hans far en ny og spennende samarbeidpartner for Drammen Sacred Music Festival. I tillegg til å drive catering, organiserer de ulike eventer og workshops på fincaen i Sande.  De er levende opptatt av alt hva naturen kan tilføre oss mennesker, og ønsker å bidra til å bedre folkets helse og bevissthet rundt naturlige, organiske og sunne alternativer.

Velkommen til å smake på menyen til Roots & Culture på Union Scenen i helga.

14568004_1055463924552038_6632102409142654573_n

Her er helgas meny fra Roots & Culture:

Sweet Potato Curry* (ITAL Stew) 100.-
Marinerte grønnsaker i deilig coconut curry saus.
Søtpotet, yam, aubergin, squash, kål, agurk, bønner, kikerter, løk, hvitløk, og mange ulike krydder.

Coconut Jerk Chicken* 100.-
Langtidsmarinert kylling i kokosnøtt saus

*Serveres med Rice & Peas, Coleslaw og en frisk tropisk salat.

Småretter:
Fritert Plantain 30.-
Karibiske Falafler 20.-

Drikke:
Sorrel 30.-
Tradisjonell Jamaicansk leskedrikk  med hibiscus, ingefær, kanel og organisk brunt sukker.
Roots Shot 20.-
En naturlig fermentert drikke laget av skogens mangfold.  Eik, bjørk, ask, furu, gran, brennesle, løvetann, mjødurt, geitrams og mange flere!

Alle  produkter er hjemmelaget med nøysomhet og kvalitet.

Whole week

Sunday 16th September

Saturday 17th September

Monday 18th September

Tuesday 19th September

Wednesday 20th September

Thursday 21th September

Friday 22th September

Sunday 23th September

Saturday 24th September

Buy tickets