News item image

Velkommen til festivalen, 13.-20. september 2015!

Drammen Sacred Festival arrangeres for sjette gang 13.-20. september. Artister og deltakere fra byen og fra hele verden samles i en drøy uke til gode opplevelser, sterke møter og feiring av fellesskap. Drammen er brobyggernes by. Drammen Sacred er brobyggernes festival. Vi som bor her representerer 150 nasjoner! Vi har dermed en stor skatt av fortellinger, sanger og visdom. Gjennom de 8 dagene i september møtes vi for å lytte, oppleve og berøre hverandre. Et åpent og respektfullt møte mellom mennesker åpner et hellig rom som utfordrer og forandrer oss. Dialogen gir alltid en mulighet til ny forståelse og kunnskap om oss selv og den andre. Tilreisende gjester kommer for å bidra. Vi som bor her har mulighet til å møtes på nye steder og på nye måter.

Velkommen!

Ivar Flaten, festivalsjef