News item image

Delt glede er dobbel glede!

Drammen Sacred Festival ønsker å bringe mennesker sammen. Gode møter mellom mennesker skjer ofte når en deler opplevelser. Vi har så utrolig mange flotte konsertopplevelser vi ønsker å dele med så mange som mulig! Vi ber deg derfor om å tenke på hvem du har lyst til ta med deg til en konsert! Når du kjøper en billett gir vi deg anledning til å ta med en person uten å betale ekstra. Det samme gjelder naturligvis om du allerede har kjøpt billett!
Altså: Du kjøper en billett, tar med deg en person – og så får dere begge en opplevelse sammen. For at vi skal kunne få dette til, ber vi om at du sender SMS med kodeord SACRED21 til 2030. Da får vi beskjed – og du en tilbakemelding om at du får to billetter for prisen av en.
Vi har også mange konserter uten inngangsbilletter. Det samme prinsippet gjelder der også: Ta med deg en venn og kom på konsert! Delt glede er dobbel glede!
Velkommen til festival!
PS
Så skjønner du og alle at det koster å arrangere festival. Derfor: Hvis du føler for å ville bidra, takker vi naturligvis for en eventuell gave du legger i kurven etter konserten! Da kan vi kanskje få til en enda bedre festival neste år!
DS