News item image

Sterkere farger i dag!

Skyene ligger grått over Drammen i dag når Drammen Sacred Festival skal åpnes. Alle fotografer ønsker jevnt lys og unngår helst direkte sol. Gråvær er ypperlig! I dag trenger vi at alle farger skinner når vi møtes på Ypsilon kl 15.00. YR lover oss opphold, så gråværet er her bare for å sikre oss at fargene står enda tydeligere fram.

Bildet fra DT i går ble tatt i knallsol og fotograf Tore Sandberg fikk det vakkert til. I dag blir bildene enda sterkere, Tore!

34 ungdommer fra Kulturskolen starter med sine trommer – Beats for Peace. Gongene synger og Drammen Jerns Musikkorps spiller! Vi står sammen – og vi går for fred, samhold og gjestfrihet.

Allerede kl. 13.00 starter første forestilling. Svein Tindberg og Mehda Zolfaqari forteller fra Bibelen og Koranen! Forestillingen er i Strømsgodset kirke. Så er det bare å gå direkte derfra de få minuttene til Ypsilon.

Velkommen!

Hilsen oss i festivalen:
Arzanne De Vitre, Monica Brenna, Monica Finnerud, Signe Myklebust, Ricardo Sanchez, Tor Arne Håve, Ivar Flaten (og mange andre..)