News item image

Mande Brass Band – Globusfestivalen

Lørdag 24. september planlegges en stor folkefest på Strømsø torg med mat, kultur, barneprogram, sirkus og aktiviteter av alle slag, Globusfestivalen.

Som et samarbeidsprosjekt mellom de to festivalene, har vi invitert Mande Brass Band som er et helt nytt afro-urban brassbandprosjekt. De spiller en original musikalsk fusjon. De henter kraft fra sine afrikanske røtter, og spiller originale komposisjoner med en blanding av tradisjonelle instrumenter som djembe, balafon, dunun og mer jazzy messinginstrumenter. Låtene forteller om ulike scener fra hverdagslivet.

De spiller på Globusfestivalen lørdag 24.9 – og har konserter fredag 23.9 i Mjøndalen og på Introduksjonssenteret, i samarbeid med Drammen Sacred Music Festival.

Gratiskonsert på Introduksjonssentreret kl. 12:00, samt kveldskonsert Adventistkirken i Mjøndalen kl. 19:00 med billetter til kr. 100.

Musikere: Fabio BINARD: Trombone, kor Fabien DAVID: Dunun, kor Madou Dembélé: Balafon, Chant Nathanael Renoux: Soubassophone, kor Paul Antoine ROUBET: Saksofon, kor Ladji SANOGO: Djembe, kor Siaka SANOU: Djembe, kor

Mer om Globusfestivalen: www.globusfestivalen.no