News item image

Under the Surface til Nedre Eiker

Under The Surface er et musikkprosjekt igangsatt av trommeslager Joost Lijbaart. Sammen med gitarist Bram Stadhouders, og den unge, talentfulle sangeren Sanne Rambags, fokuserer musikerne på improvisasjon og røffe linjer med mye rom og lyd.

Lijbaart er i toppsjiktet av den nederlandske jazz-scenen, Bram Stadhouderser en av de mest lovende, nye og unge musikerne innen europeisk improvisasjon og har allerede mottatt flere priser. Sanne Rambags er en av få sangere i hennes generasjon som imporiverer på denne måten, og som bruker egne tekster og dikt.

BILLETTER:
Billetter kan kjøpes på kulturkontoret i Nedre Eiker Arbeidergata 37, Mjøndalen, telefonbestilling på telefon 32 23 25 00.

DrammenSacredFrstival_2017

 

Et samarbeid med Drammen Sacred Festival, Kulturutvalget i Nedre Eiker kirke og Nedre Eiker kommune- Kultur og fritid.
www.drammensacred.no

Under the surface består av:
Joost Lijbaart – drums & percussion
Bram Stadhouders – guitar & electronics
Sanne Rambags – lyrics & vocals