News item image

Møt årets festivalstyre

Denne gjengen utgjør årets festivalstyre for Drammen Sacred Music Festival, fra venstre: Ingvild Jacobsen, Terje Brun-Pedersen, Sharee Loren, styreleder Ivar Flaten og daglig leder Reidun Svabø. Styremedlem Tal Coleman var ikke tilstede da bildet ble tatt.

Årets Drammen Sacred Music Festival er knappe 3 uker unna. Denne gjengen utgjør festivalstyret, og har arbeidet jevnt og trutt gjennom vårsemesteret for å forberede et variert og givende program som strekker seg fra åpningsseremoni lørdag 15. september på Strømsø Torg, via huskonserter, TV-aksjonskonsert og andre konserter, seminar, film og hovedkonserter med Gabacho Maroc lørdag 22. på Union Scene og Solveig Slettahjell med band søndag 23. i Filadelfiakirken.

Velkommen til festival 15.-23. september.