News item image

Intimkonsert med Beharie

Mandag 17. september gikk den første av tre Open Living Room-konserter av stabelen, med den unge soulartisten Beharie hjemme hos Ann Margritt og Kim på Muusøya i Drammen.

En slik intimkonsert hjemme i stua var en fantastisk måte å starte uka på. Christian Beharie og gitarist Fredrik Svabø tok publikum gjennom et knippe sarte og vakre låter med tekster til ettertanke, som Beharie har skrevet selv.

Kveldskonserten var for de to musikerne avrundingen av en dag med hele fem opptredener, hvorav de fire første foregikk på Introduksjonssenteret til glede og begeistring for flere hundre elever der tidligere på dagen.
Lydtekniker Andreas Sepulveda sørget for en perfekt stemning med god lyd på konsertene.

Beharie avslutter i høst innspillingen av sin debut-EP, som utgis over nyttår. Følg med, følg med!

Foto: David Been