News item image

Unik salmeopplevelse

Kor og orkester, nyskrevne salmer og mulighet til å synge med. Kom til Åssiden kirke for en storslagen opplevelse!

Det er litt av et ensemble som stiller i Åssiden kirke onsdag 16.september. Sjekk denne gjengen:

Trond Akerø-Kleven (flygel & musikalsk ledelse,) Per Kristian Skalstad (fiolin), Dag Øystein Berger (cello ), Torstein Kinn (kontrabass) og Magnus Aannestad Oseth (trompet). I tillegg kommer sangerne Susanne Akerø-Kleven, Ingeborg Soot og Kristin Minde, sammen med et et sammensatt kor med blant andre Åssiden kirkes vokalgruppe.

Dette blir en festaften der nye salmer står i sentrum, enten nyskrevet eller bearbeidet i Drammen fra 2018 av. De fleste er signert den danske salmedikteren Iben Krogsdal. Og som ikke det er nok: Hun er også innleder for konserten.

Når publikum i tillegg inviteres til å synge med, kan det nesten ikke bli bedre.