News item image

Når vi snakker om andre

Ali Faruk Biser er født og oppvokst i Bosnia. Bor i Drammen. Pensjonist. Driver med kunst. (Foto: Nina Holtan)

Teksten fra Ali
Når vi snakker om andre, er det egentlig oss selv vi snakker om. Jeg skjøtter min egen samvittighet. Jeg bryr meg ikke om hva andre mener om meg, for det er deres problem. Ondsinnethet og forfengelighet er det som har påført menneskeheten størst skade.

Original tekst (bosnisk)
Kada govorimo o drugima mi govorimo o sebi a ne o njima. Brinem o svojoj savjesti jer to sam ja. Nije me briga šta drugi misle o meni jer to je njihov problem.Zloba I sujeta su najviše nanijeli zla čovječanstvu

Hør samtalen med Ali Faruk Biser i podkasten Ypsilonsamtaler.

Røtter er tema for Drammen Sacred Music Festival 2021. Se alle bidragene til røtterprosjektet her.