Åpningsparaden er avlyst

Vi hadde gledet oss til en skikkelig åpningsparade for årets festival, men må dessverre avlyse arrangementet lørdag 17. september kl.15.

«Vi er veldig stolte over å ha arrangert festival de to årene vi har hatt pandemi i Norge. Som en av få festivaler har Drammen Sacred klart å gjennomføre til tross for strenge restriksjoner. Men det har også kostet oss mye. Ettervirkningen av pandemien har forplanta seg inn i planleggingen av årets festival. Derfor har vi rett og slett ikke kapasitet til å gjennomføre åpningsparaden slik vi hadde ønsket», sier daglig leder for festivalen, Reidun Svabø.

«Dette er et valg vi har tatt sammen med styret for festivalen og lederen for programrådet. Vi er en liten festival og er veldig sårbare. Derfor har vi valgt å fokusere på de øvrige arrangementene og er veldig stolte av årets program. Vi kommer garantert sterkere tilbake med en skikkelig parade over Ypsilon», sier Reidun Svabø.

Daglig leder for Drammen Sacred, Reidun Svabø. Foto: Nina Holtan