News item image

Sacred Journey
En konsert som feirer fellesskap

En musikalsk reise fra Amazonas via Norge til Midtøsten!
Etter konserten blir det Jam for alle!

20:00, Papirbredden

19.09.2015

kr 250.00

Varenummer: 0018 Kategori:

Beskrivelse

Bli med på en oppløftende reise helt fra junglene i Amazonas, i Nepals fjellverden og til Midtøsten med Gil Ron Shama.  Espen Jørgensen er i Drammen men hans musikalske univers er stort. Etter konserten blir det en jam session som er åpen for alle! Ta med stemmen din, et instrument og en venn og bli med i vår feiring av fellesskap.

tashi delek

Kvelden starter med en sjelden filmopplevelse om en ung munks reise gjennom en utrolig nepalesisk natur for å finne sin vei videre i livet. En Sacred Journey på mange nivåer. Filmen Tashi Delek er resultat av en kontakt over kulturgrenser der et filmteam fra Estland fikk være med på reisen både i det ytre og indre landskap. Eduardo Agne har laget musikken til filmen. Agni har tidligere spilt på Drammen Sacred Festival – og er med igjen dette året. Produsent Priit Rebane er med denne kvelden og kan fortelle mer om prosjektet. Rebane er selv en spennende person. I tillegg til sin store kulturinteresse er han også en av Estlands fremste og suksessrike forretningsmenn.

 

_TAB9532

Mer om Amazon Ensemble:  http://wuante.com/www.amazonensemble.org/Welcome.html

Amazon Ensemble spiller en vakker sammensetting av musikk inspirert av regnskogen i Amazonas, men også tradisjoner fra India, Brazil og norsk folkemusikk. Ensemblet er ledet av brasilianske musikere Eduardo Agni and Txai Fernando. Norsk instrumentalist Sigmund Vatvedt og israelsk Tal Zimra Coleman bidrar med sin musikalske magi for å skape en dypere forståelse for naturen og Moder Jord.

_TAB9521
Mer om Espen Jørgensen:

Espen Jørgensen er en norsk musiker som jobber mest med improvisasjoner basert på akustisk gitar, e-bow og perkusjon. Han er opptatt av å skape en stemming som er naturlig og aldri anstrengt, og som tar utgangspunktet i det som skjer i nuet.

Gil Ron Shama Project er festivalens hovedgjester dette året.

Mer om Gil Ron Shama: http://gilronshama.com

Zohar Ron

Zohar Ron

 

En liten smakebit av Tashi Delek