News item image

Frykten for gleden frykten for livet!

Frykten for gleden frykten for livet!

– Tor Arne Håve (Master of management)

Vi i Drammen Sacred har nå startet kampanjen Delt glede er dobbel glede. Dette er dessverre ikke sant for alle.

For mange av oss er det å komme sammen forbundet med frykt og angst. Å møte andre ukjente mennesker, i et ukjent miljø, skaper instinktivt motstand i de aller fleste mennesker. Det er naturlig å være redd for nye ting og ukjente ting. Dette er slik vi er skapt fra naturens side. Men det er også naturlig å være sosial og sosialisere seg, og være en del av en gruppe. Grunnlaget for hvordan vi sosialiseres dannes tidlig i livet og setter mye av standarden for vår livskraft og evne til å omgås sosialt.

I Norge ser vi tendensen til et samfunn basert på individuelle prestasjoner der individuell styrke og kraft er det som oftest feires. Slik er det ikke i mange andre land hvor gruppen er minst like viktig som individet. Der er sang, dans, sammenkomster og feiring av familie og venner mer dagligdags enn her.

Vi vet at vi utfordrer deg, og vi vil utfordre deg! Vi i Drammen Sacred Festival står sammen. År etter år skaper vi en festival for å feire samhold. Vi gjør dette for å redusere frykt, frykten for det fremmede og skape broer for samvær og nytt liv. Vi vil bidra til å åpne opp lukkede dører i ditt hjerte, i alles hjerter.

-To get the full value of a joy, you must have somebody to divide it with. (Mark Twain)

  • Vi våger være din familie, hos oss skaper vi hjertevarme og glede i trygge levende omgivelser og forbindelser. Vi bygger broer i harmoni med naturen og med hjelp av musikk.
  • Vi elsker det levende samvær med andre. Og vi har erfart mange ganger hvor vakkert det er å dele noe, gjennom musikk, dialog, samtaler og samvær. Vi kan skrive under på at mange har fått livet sitt forandret etter de har deltatt på Drammen Sacred Festival.
  • Vi står for noe godt.
  • Vi tror på samhold.
  • Vi vil feire sammen med deg.
  • Vi vil finne glede sammen med deg.

-There are no strangers here; only friends you haven’t yet met.
(William Butler Yeats)

Vi har med glede tatt på oss en stor utfordring for å skape en mulighet for samspill å glede . Vårt håp er at du vil dele gleden sammen med oss. På tross av din frykt eller angst. Vi ber deg om å ta utfordringen og dele din glede, og åpne ditt hjerte sammen med oss. Vi hører alle sammen, i en eller annen sosial sammenheng betyr vi noe for hverandre.

Vi er alle like viktige for å kunne skape et godt samfunn. Men ikke minst, vi er alle like viktige for å kunne dele glede med hverandre direkte.

Derfor utfordrer vi deg, slik vi utfordrer oss selv – å komme sammen med en venn og dele opplevelser og utfordringer sammen.

Alle artister utfordres gjennom festivaldagene til å spille sammen, være sammen og skape sammen. Vi er alle til inspirasjon for hverandre og alle har sin egen unike signatur her i livet. La deg inspirere til å inspirere !

– As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same. (Nelson Mandela)

Delt glede er dobbel glede!

Drammen Sacred Festival ønsker å bringe mennesker sammen. Gode møter mellom mennesker skjer ofte når en deler opplevelser. Vi har så utrolig mange flotte opplevelser vi ønsker å dele med så mange som mulig! Vi ber deg derfor om å tenke på hvem du har lyst til ta med deg til en konsert eller et annet arrangement! Når du kjøper en billett gir vi deg anledning til å ta med en person uten å betale ekstra. Det samme gjelder naturligvis om du allerede har kjøpt billett!

Altså: Du kjøper en billett, tar med deg en person – og så får dere begge en opplevelse sammen. For at vi skal kunne få dette til, ber vi om at du sender SMS med kodeord SACRED21 til 2030 du er da registrert som mottager av 2 billetter for prisen av 1.

Vi har også mange konserter uten inngangsbilletter. Det samme prinsippet gjelder der også: Ta med deg en venn og kom på konsert! Delt glede er dobbelt glede!

Vær velkommen som du er, og la oss skape gledesfylte øyeblikk i løpet av festivaldagene 13 sept. – 20 sept.

For Drammen Sacred Festival

Tor Arne Håve

Markedsføringsansvarlig