News item image

Film i festivalen: Life in a Day

 

En dag på jorden, filmet av innbyggerne verden rundt over, om deres liv, frykt, håp og kjærlighet. En utrolig vakker og sterk dokumentar om livet – sett på en måte du aldri har sett det før.

Medievitere kommer regelmessig med profetier om at tilgjengeligheten av billig opptaks- og redigeringsutstyr kommer til å revolusjonere filmverdenen. Selv godeste Francis Ford Coppola lot set for mange år siden sitere på at de mest kritikerroste filmene i fremtiden ville bli laget av sju år gamle jenter med en datamaskin. Men på tross av en BLAIR WITCH her og en GITARMONGO der, er det meste ved det gamle. Youtube har utvilsomt tatt over én nisje av filmmarkedet, men det er likevel snakk om korte klipp – som regel ikke engang filmer – presentert uten noen form for sammenheng. Inntil nå. I likhet med Beastie Boys-dokumentaren AWESOME, I FUCKIN’ SHOT THAT! (BIFF 2006), er LIFE IN A DAY en film laget av publikum.

Utifra 80,000 enkeltstående bidrag –– alle innspilt 24.07.2010 – har regissør Kevin MacDonald og produsent Ridley Scott valgt og vraket, klippet og limt, og resultatet er et mangefasettert lappeteppe av en film som likevel på en eller annen uforståelig måte henger sammen. Gå ikke glipp av en av mest livsbejaende og originale filmer!

Filmen vises på Union Scene tirsdag 20.9 kl. 20.00

Mer informasjon om filmen på www.drammenfilmklubb.no

Hele uka

Lørdag 7. september

Lørdag 14. september

Søndag 15. september

Mandag 16. september

Tirsdag 17. september

Onsdag 18. september

Fredag 20. september

Lørdag 21. september

Søndag 22. september

Kjøp billett