News item image

Du er ikke alene-bamsen til avisene

Artikkel Drammens Tidende 12.9

Artikkel Byavisa Drammen 7.9

I forbindelse med årets Drammen Sacred Music Festival «Journeys» deler vi ut Du er ikke alene-bamser og festival-armbånd, for å inkludere flere og for å oppfordre DEG til å invitere. Les medieoppslagene siste uka her.

Vi ønsker alle velkommen til festivalåpning onsdag 21. september på Papirbredden, hvor vi deler ut Du er ikke alene-bamser og festival-arbånd fra kl. 17:30, og åpner festivalen med en vandring sammen over Ypsilon-brua kl. 18:00. Kl. 19:00 er det åpningskonsert på Union Scene med Rohini / Balke, som er Gratis for alle med Du er ikke alene-armbånd. Flere andre programposter er Gratis med armbåndet utover festivaluka.

Utfordringen til deg er å ta det første steget på denne vandringen, nemlig ved å invitere med deg noen til festivalåpningen vi har gitt navnet Du er ikke alene. Både den som inviterer og den eller de som inviteres får festival-armbånd (og bamse så lenge lageret rekker).

Velkommen til Papirbredden / Ypsilon-brua  og Union Scene onsdag 21. september fra kl. 17:30.