News item image

Du er ikke alene-bamsen til avisene

Artikkel Drammens Tidende 12.9

Artikkel Byavisa Drammen 7.9

I forbindelse med årets Drammen Sacred Music Festival «Journeys» deler vi ut Du er ikke alene-bamser og festival-armbånd, for å inkludere flere og for å oppfordre DEG til å invitere. Les medieoppslagene siste uka her.

Vi ønsker alle velkommen til festivalåpning onsdag 21. september på Papirbredden, hvor vi deler ut Du er ikke alene-bamser og festival-arbånd fra kl. 17:30, og åpner festivalen med en vandring sammen over Ypsilon-brua kl. 18:00. Kl. 19:00 er det åpningskonsert på Union Scene med Rohini / Balke, som er Gratis for alle med Du er ikke alene-armbånd. Flere andre programposter er Gratis med armbåndet utover festivaluka.

Utfordringen til deg er å ta det første steget på denne vandringen, nemlig ved å invitere med deg noen til festivalåpningen vi har gitt navnet Du er ikke alene. Både den som inviterer og den eller de som inviteres får festival-armbånd (og bamse så lenge lageret rekker).

Velkommen til Papirbredden / Ypsilon-brua  og Union Scene onsdag 21. september fra kl. 17:30.

Hele uka

Lørdag 7. september

Lørdag 14. september

Søndag 15. september

Mandag 16. september

Tirsdag 17. september

Onsdag 18. september

Fredag 20. september

Lørdag 21. september

Søndag 22. september

Kjøp billett