News item image

Unni Løvlid fra Spiraltoppen til Strømsø kirke

Covid 19 gir Drammen Sacred utfordringer, men vi finner løsninger som er både trygge og gode for publikum. Planen var å gjennomføre et par utendørsarrangementer, slik vi har gjort før. Men vi konstaterer at den tradisjonelle åpningen på Ypsilon må avlyses. Nå har vi bestemt at arrangementene på Spiraltoppen også går ut – uten at alle blir avlyst av den grunn.

Forståelig? Absolutt. For Drammen Sacred finner løsninger. Unni Løvlid og Zosha Warpeha spiller den vakre konserten «Vita» i Strømsø kirke søndag 13. september kl. 14.00. Dørene åpnes kl 12.30. og er er det ingen problemer med å overholde smittevernreglene i den romslige kirken. Samtidig åpner fotoutstillingen «Drammensere» av fotografen Nina Holtan kl. 13.00.

Mer informasjon om konserten finner du her..