News item image

Smittevern under Drammen Sacred

Nå braker Drammen Sacred løs med hele 30 arrangementer over 9 dager. Vi gleder oss stort. I tillegg til de vanlige forberedelsene til konserter, utstillinger og dialogmøter, har vi også jobbet med smittevern. Det er viktig med enn rekke rutiner for å sikre trygghet for både publikum og artister.

All vår aktivitet under Drammen Sacred Music Festival gjennomføres i tråd med Helsemyndighetenes til enhver tid gjeldende regler og forskrifter.  Vi ber publikum gå gjennom denne enkle sjekklisten før du kommer til arrangementene:

• Har du symptomer på luftveisinfeksjon, hold deg hjemme!

• Hold avstand til folk utenfor din kohort på minst én meter. 

• Ikke ta på mer enn det du trenger. 

• Bruk papirlommetørkle (Har du det ikke tilgjengelig, er det best å hoste i albuekroken). 

• Unngå håndhilsing, kyssing og klemming.

– Ønsker du å bruke munnbind, må du ha med dette selv. 

Festivalen fører lister med navn og telefonnummer på alle publikum og deltakere for hvert arrangement, og sørger for håndhygiene med å gi antibac til alle ved ankomst til det enkelte arrangement. Vi vil ha frivillige som passer på og minner om å holde én meters avstand, og ber alle om å følge deres anvisninger.

Festivalstyret gjør sitt ytterste for at alle skal føle seg trygge når de besøker arrangementene på festivalen, og ønsker alle hjertelig velkommen til ni dager med kunst og kultur, sosiale møter og gode samtaler.