News item image

Vil du bli venn med Drammen Sacred?

Har du et hjerte for byen, musikken, kulturen, menneskene? Da synes vi du skal bli venn med Drammen Sacred. Det kan lønne seg.

«Det er en glede å kunne lansere noe vi har planlagt lenge, nemlig et slags fordelsprogram for dem som vil være ambassadører for Drammen Sacred», forteller en opprømt styreleder i festivalen Ivar Flaten. Han kan nesten ikke vente med å presentere «babyen»

Kjært barn med mange navn

At ideen sjøsettes akkurat nå, er åpenbart ikke tilfeldig. Det er drøyt tre uker til årets festival starter og i forkant trenger Drammen Sacred all den oppmerksomheten festivalen kan få.

«Det håper vi at denne nyskapningen i Drammen Sacred kan bidra med», sier Flaten

Så dette er en slags venneforening?

«Gjerne det. Eller festivalens ambassadører. Eller et fordelsprogram. Kjært barn har mange navn.»

For noen fordeler!

La oss gripe fast i det siste. Altså fordelene. For det er en hyggelig liste med «goder» Drammen Sacred kan tilby dem som verver seg som festivalens venner. Hør bare:

  • 10% rabatt på alle innkjøp hos Elite Mat i Tollbugata i Drammen
  • Gratisbillett til to konserter (åpning og avslutning)
  • Fast rabatt på alle billetter til festivalens arrangementer  (30%)
  • Gratis festival T-skjorte
  • Sosial samling med servering i dagene før festivalen

Ikke spesielt krevende

Så er jo det store spørsmålet: Gjør festivalen dette uten å forvente noe tilbake?

«Vi har store forventninger, men det er ikke spesielt krevende å være medlem», smiler daglig leder Reidun Svabø. «Det dreier seg først og fremst om å være med på å gi festivalen positiv oppmerksomhet. Særlig på sosiale medier. Vi har et fantastisk program i år, men vi trenger hjelp til å spre det glade budskapet. Så vi har et ønske om at de som melder seg som venner, deler produksjonene våre i sine nettverk. Vi ønsker å få  kontaktinfo på festivalens venner og tillatelse til å sende ut en påminnelse om å dele når vi poster noe nytt. Så håper vi at folk gjør nettopp dette: Følger, deler, kommenterer, liker og skaper en «boost» rundt arrangementene. Det dreier seg kort sagt om å fremsnakke festivalen i alle mulige sammenhenger.»

Hvordan fungerer dette rent praktisk?

«Vi har produsert et digitalt medlemskort som medlemmene kan laste ned på mobiltelefonen sin. Det brukes når du skal ha rabatt på Elite Mat eller på konsertene. Medlemskortet får du tilsendt når du verver deg ved å ta kontakt på epost og gir oss telefonnummer og kontaktinfo på Messenger og mail.»

Ta kontakt her:

Dermed er oppskriften og oppfordringen gitt. Her er epostene som du kan bruke for å melde deg til fordelsprogrammet:

director@drammensacred.no

coordinator@drammensacred.no

Du finner også mer kontaktinfo på denne nettsiden her

 

Daglig leder Reidun Svabø og styreleder Ivar Flaten i Drammen Sacred har store forventninger til den nye fordelsprogrammet og håper at akkurat du vil melde deg. FOTO: Nina Holtan

Hele uka

Lørdag 7. september

Lørdag 14. september

Søndag 15. september

Mandag 16. september

Tirsdag 17. september

Fredag 20. september

Lørdag 21. september

Søndag 22. september

Kjøp billett