News item image

Toppmusikere fra en unik kultur

The Nagash Ensemble byr på unike musikkopplevelser fra  en eldgammel kultur. Her får du møte topp utdannede musikere som kan spille hva som helst. Nå på Drammen Sacred!

 

Slik begynte det hele: Komponisten John Hodian fikk ideen av å danne The Nagash Enemble da han hørte Hasmik Baghdasaryan synge i et historisk hedensk tempel utenfor Jerevan i Armenia. Musikken slapp ikke taket og fulgte ham i flere dager. Så da konkluderte han med at han ville videreføre denne sounden, men samtidig skape noe helt nytt.

Alle tar med litt av seg selv

Med stor dedikasjon klarte Hodian å få samlet noen av de beste sangerne og musikerne i Armenia. Alle har dyp kunnskap og om armensk folkemusikk og åndelig musikk. De er utdannet ved konservatoriet og kan spille eller synge hva som helst. Ensembelet har brukt utallige timer på å øve, opptre og reise rundt i Europa. Hvert medlem bringer noe helt spesielt til musikken som nå er The Naghash Ensemble. John Hodian sier selv at han fortsetter å bli overrasket over medlemmenes ferdigheter, både som musikere og mennesker. 

Vi er svært stolte av at The Nagash Ensemble skal opptre i Strømsø kirke fredag 23. September kl.21. Dørene åpner kl.20.15

Billetter kan du kjøpe i døra eller her.

 

 

 

 

 

 

Her er en liten smakebit fra en konsert som The Naghash Ensemble holdt i Belgia: