News item image

HÅP

Er det håp så lenge det er liv? Er det liv så lenge det er håp? Hvor plasserer vi håpet i en verden og i en fremtid som på mange måter oppleves som håpløs? Temaordet for årets festival er HÅP. Det kommer i mange fasonger, størrelser og farger. Men det ER der, det følger mennesket, våre uttrykk og er kjernen i vår lengsel.

– I en tid med krig i Europa, økonomiske utfordringer og en stadig økende usikkerhet, trenger vå løfte fram håpet sier Bjørn Olav Nordahl, styreleder for festivalen. Han peker på årets festivaltema «Håp» som det beste byen kan få akkurat nå:
– Vi trenger å løfte dette mer enn noensinne. Kunst og kultur kan gi oss glimt av håp vi ellers ikke får øye på. Jeg utfordrer drammenserne til å kjenne sin besøkelsestid, sier Nordahl.

Gled deg til et program som syder av spørsmål og undring rundt dette lille, store ordet. HÅP!