News item image

– Jeg føler meg som en liten unge i en godtebutikk!

Ordene kommer fra Kristin Reitan, leder i programrådet i Drammen Sacred. Etter måneder med intenst arbeid, kan hun endelig røpe hva festivalen har å by på i september. Den velkjente musikeren, poeten og aktivisten Moddi (Pål Knutsen) kommer til festivalen med sitt store samfunnsengasjement og sine gylne sanger, Ole Paus fremfører konserten «Paus synger håp» i Fjell kirke, den kritikerroste fadosangeren Sara Correia står for åpningskonserten i teateret og så videre og så videre.
– Jeg vet nesten ikke hvor jeg skal stoppe. Vi har ennå ikke vært innom Solveig Slettahjell med band som også har satt sammen en håpskonsert. Eller pianist Tord Gustavsen, Marjan Vahdat, Solfrid Molland, Solo Diarra eller Oslo Oriatoriekor. Og det er mye mer. Her gjelder det bare å sette av hele uka, fastslår Reitan.