News item image

Åpningsparade Drammen Sacred Music Festival på Ypsilon
Tradisjonen tro åpner vi festivalen med parade, sang og program på Ypsilon

14:30, Ypsilon gangbro ved Papirbredden

14.09.2019

Kategorier: ,

Beskrivelse

Vi feirer 10 års jubileum for festivalen i år. De fleste av de ni foregående utgavene av festivalen har blitt åpnet på Papirbredden utenfor Drammensbiblioteket med påfølgende parade i takt med live trommespill over Ypsilon-broa. I år vil noen av festivalartistene gå i spissen for paraden.

Ypsilon er byens signatur og ikon sammen med de syngende kulene etablerer de en harmonibro over Drammenselva. Slik vil festivalen mene at Ypsilon er en konkret eksempel på hvordan vi kan bevege oss sammen og være med på å utvikle både oss selv, byen og verden til det bedre.

Drammen er brobyggernes by. Drammen Sacred Music Festival jobber for å skape broer av forståelse og dermed bidra til at vi kanskje kan forstå både oss selv og hverandre litt bedre.

Vi samles ved sørenden av Ypsilon (ved Biblioteket) og går over til nordsiden der selve åpningen finner sted. Gruppa Huld vil gjennomføre en enkel velsignelseshandling som en del av åpningsseremonien av Drammen Sacred Music Festival 2019.

Det blir også andre innslag ved noen av festivalmusikerne. Vi tror det blir en spennende og hyggelig opplevelse for små og store.