News item image

HealingYoga med trommereise
med Vilde Lassem i nye Gaia in Motion

17:30-19:00, Gaia in Motion, Nedre Eikervei 14, 3045 Drammen.

14.09.2020

kr 100.00kr 200.00

Nullstill
Produktnummer: I/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

90 minutters myk yoga som passer for alle som søker indre ro, balanse og ny energi – med guidet
avspenning og vakker meditativ trommereise.

HealingYoga er timer som er lagt opp til temaer innenfor den åndelige bevissthet – ved siden av myke øvelser og dype meditasjoner for økt healing. Yogaøvelsene er varierte, tar for seg hele deg og hvor fokus er rettet mot energi og chakrasystemet.
Vi avslutter med guidet avspenning, meditasjon og trommereise for healing og kraft.

Nivå: Passer alle – super for de som søker mer kontakt med sitt indre!

Vilde V Lassem har undervist aktivt i yoga siden 2010 i Drammen og er godkjent Hatha instruktør. Gjennom årene har hun skapt sin egen skole og retning innen yoga hvorav navnet HealingYoga. Her underviser hun jevnlig grupper og sertifiserer instruktører. Ved siden av er hun godkjent healer av DNH og holder aktivt kurs innen sjamanisme, healing og åndelig vekst. Ved siden av er hun pådriver til det nye og spennende konseptet Gaia In Motion. For mer om henne se hjemmesiden www.vildelassem.no

Ta med egen yogamatte.

Deltakeravgift nok 200,- / 100,- under 25 år, kjøpes her på drammensacred.no eller i døra. Kun 9 plasser.

Gaia in Motion er Drammens nye tilbud og arena langs elven hvor mennesker i alle aldre vil kunne oppleve pusterom og økt livskraft ved hjelp av variert yoga, kreativitet, dans, mental trening, musikk og rytmer. Vi har erfarne og dyktige instruktører – i trygge og vakre omgivelser – som skal veilede alle deltakere mot et rikere liv på alle plan! Åpning skjer i uke 34 med medlemstilbud, online booking og drop-in. Hjemmeside er under oppbygging – se også facebook siden Gaia In Motion.

Tilleggsinformasjon

Varianter

Ordinær, Under 25 år