News item image

Ine og Edvard Hoem
Alt vi har kjært

19:00

19.09.2024

Billetter her

Beskrivelse

Det er duket for et sterkt generasjonsmøte når far og datter Hoem inntar Kulturkirken Fjell torsdag i festivaluka.
“ Alt vi har kjært»- som er Ine Hoems fjerde album, danner utgangspunkt for denne konserten, og er laget i samarbeid med forfatterfar Edvard Hoem. 

Vi får høre perler som No stig vår song og Den fattige Gud – og  sikkert også noen poetiske og musikalske overraskelser!
Dette blir uten tvil en av høstens vakreste kvelder i i Drammen.

Ine Hoem sier om albumet: 

«Denne plata har jeg tenkt på i mange år, jeg har vokst opp med min fars salmer og tekster, og det å lage mine versjoner av disse salmene, og ikke minst skrive nye melodier til hans tekster, har vært en kreativ glede. De nye sangene kom til i løpet av noen uker høsten 2020, det ble et skikkelig overskuddsprosjekt hvor Pappa og jeg sendte melodi-idéer og tekster fram og tilbake til hverandre. På denne plata har jeg prøvd å samle alle mine musikalske bakgrunn under ett: visepop´en, salmene og jazzen. Og albumet har fått sitt har helt egne særpreg, med god hjelp fra de fineste musikerne jeg vet om. Jeg gleder meg til å dra på turné med denne musikken»

I denne konserten har Ine og Edvard med seg Andreas Ulvo på tangenter.

Konserten produseres i samarbeid mellom Kulturkirken Fjell og Drammen Sacred Music Festival og er en del av Kulurkirken Fjells 40-årsjubileum.

Billettene koster kr. 350,- / 200,- og kan kjøpes på nettet. Ledige billetter selges i døra.


Velkommen!