News item image

Open Living Room: Marianne Antonsen
Huskonsert med Marianne Antonsen

19:00, Hjemme hos Gunhilde Brun-Pedersen og Trond Helgerud, Rugdeveien 27, 3030 Drammen

19.09.2019

kr 200.00

Kategorier: ,

Beskrivelse

Marianne Antonsen er kjent som dama med den soulpregede og mørke stemmen. Hun har gitt ut flere innspillinger på Kirkelig Kulturverksted. Var en av sangerne i Just4fun med Jan Groth og Hanne Krogh og har i mange år sunget for utsolgte hus på sine julekonserter i hjembyen Fredrikstad.

Drammen Sacred Music Festival er stolte over å kunne presentere Marianne Antonsen i vår serie Open Living Room.

Julen 2017 tok hun et farvel med sitt publikum da hun hadde fått påvist hjernekreft, og trodde det var siste gang hun skulle synge offentlig.. Heldigvis gikk operasjonen bra, og ett år senere kunne hun igjen invitere til julekonsert.

Hun opptrådte offentlig allerede som tenåring. Sommeren 1990 ledet noen lokale forestillinger i Sarpsborg til dannelsen av kvartetten Just 4 Fun. Med denne gruppen spilte Antonsen inn to CD-er, hvorav den ene solgte til gullplate, og deltok også i Melodi Grand Prix. I 1992 utga hun sin første solo-CD, Pickin’ up the Spirit. I 1998 spilte hun inn en ny CD i Alabama og Mississippi i USA. Den fikk navnet Frame this Moment. Antonsen har også utgitt flere andre album og vært medlem i vokalgruppen Queen Bees.

Billetter kr. 200, kjøpes på nett eller ved inngang.

 

Vi startet Open Living Room-serien på fjorårets festival, med stor suksess. Det gir en helt spesiell opplevelse å komme til intimkonsert hjemme i stua til noen. Og vi treffer på nye naboer og andre hyggelige Drammensere, som vi ellers kanskje ikke ville fått muligheten til å være på konsert sammen med. Vi håper du får med deg minst én av de 4 konsertene i serien under årets festival.