News item image

Open Living Room: Matamba (Arg/Bol)
Gjenhør med en strålende artist akustisk i stueformat

19:00, Hjemme hos Kim og Ann Magritt

17.09.2019

kr 100.00kr 200.00

Nullstill
Produktnummer: I/A Kategorier: , Stikkord: , , ,

Beskrivelse

Den argentinske artisten, bosatt i Bolivia, spiller rap, reggae og hardcore med stort band på store scener over hele Sør-Amerika. PÅ Drammen Sacred Music Festival i 2017 holdt han 800 ungdomsskoleelever i ånde på Union Scene og 500 bergtatte publikummere på Introduksjonssenteret med sin direkte, tillitskapende og sympatiske framtoning. Han kan også trollbinde små barn med gitaren og sin lekne og varme stil. Han har et bredt, internasjonalt publikum. Presten Sunniva Gylver i Oslo var i rekonvalesens etter en stygg sykkelulykke, men trosset smerter og kom til Drammen for å høre Matamba – og for å kunne hilse på ham da han var her sist.

Matamba deltar i festivalens 10-årsmarkering med jubileumskonert på Union Scene og rap/hip hop konsert for ungdom på G60. Huskonserten hos Kim og Ann Magritt er en super anledning til å komme tett på Matamba og få lære ham litt nærmere å kjenne. Han har mye å formidle, gjerne både gjennom musikken og praten med publikum.

Billetter kr 200,- / 100,-  u. 25 år

Vi startet Open Living Room-serien på fjorårets festival, med stor suksess. Det gir en helt spesiell opplevelse å komme til intimkonsert hjemme i stua til noen. Og vi treffer på nye naboer og andre hyggelige Drammensere, som vi ellers kanskje ikke ville fått muligheten til å være på konsert sammen med. Vi håper du får med deg minst én av de 4 konsertene i serien under årets festival.

Tilleggsinformasjon

Type billett

Ordinær, Under 25 år