News item image

Open Living Room: Radical Devotion
Festivalen gjentar et av fjorårets gode festivaløyeblikk - meditativ konsert med gjest Tal Coleman

18:00, Santi Yoga, Nedre Storgate 29

16.09.2019

kr 100.00kr 200.00

Nullstill
Produktnummer: I/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Velkommen til en meditativ konsert med Radical Devotions mantramusikk

Kom og syng med, eller bare lytt og hvil i en god atmosfære. Mantrasang har en meditativ oppløftende virkning og gir en god stillhet. Synk inn et deilig lydlandskap, gli inn i helbredene vibrasjoner fra musikken og fyll på med god energi. Helt uten anstrengelser vil musikken kunne føre oss inn i fredfull klarhet.   

Radical Devotion, meditativ musikk fra Norge og Sverige.

Siden 2008 har Radical Devotions musikk formidlet budskapet om vår iboende essens. Musikken er et verktøy for meditasjon og selvbevissthet. Radical Devotion har sitt unike sound og et sterkt energifelt oppstår under konsertene. Mange har uttalt at de har blitt dypt berørt av musikken. Dette er ingen religion, ingen forbindelse til noen bestemt åndelig retning, men heller et åpent møte med seg selv i hjertet av sannhet. Et rom hvor det menneskelige jordiske livet kan møte subtile dimensjoner. Med sikte på å berolige stresset i det moderne liv, bidra til helbredelse og støtte veien for ekspansjon av bevissthet og vekst. Dette kommuniseres gjennom mantraer, sanger og lydhelbredelse. 

Radical Devotions musikk er rettet mot stillhet og meditasjon.

Musikken kan være avslappende, oppløftende, trøstende, glad, oppmuntrende, inspirerende og meditativ.

Sang og musikk som er et verktøy for meditasjon er en yogapraksis i seg selv. Bhaktiyoga, eller yoga av hengivenhet, er hjertets vei. En urgammel indisk praksis med bruk av mantraer som har en meditativ, positiv og oppløftende virkning. Mantraene uttrykker oppvåkning, Samadhi, derfor kan også mantraene vekke Samadhi. Etter mantra kommer stillhet og ut av stillhet kommer mantra. Radical Devotions meditasjonsmusikk kan føre deg til fredelig hvile hvor du synker inn i din egen innerste væren. Tankestrømmer roes ned, spenninger faller og man kan oppleve spontan hengivenhet, lykke og velvære. En rask måte å nå essensen i hjertet. 

Trond Erland Sigvartsen i fra Norge og Linda Grahn i fra Sverige møttes på en festival scene. De begynte umiddelbart å spille i sammen. Begge har holdt på med musikk siden barndommen. Trondhar i mange år gjort musikk, yoga, meditasjon, bodywork og healing. Han har et kall til å formidle budskapet om alles iboende våkenhet uttrykt i lyd og musikk. Linda har bakgrunn i svensk folkemusikk, klassisk sang og urtemedisin. Hun har meditert siden barndommen og er utdannet Kundalini Yoga lærer. Linda og Trond har gjort mantra- og meditasjonsmusikk sammen de siste 10 årene.

Radical Devotion er nå basert litt utenfor Oslo. De spiller en rekke konserter og på yoga hendelser, retreater, festivaler osv.

Trond Erland Sigvartsen, sang og gitar
Linda Grahn, sang og harmonium

 

Radical Devotion har over 600000 views på youtube: https://www.youtube.com/user/RadicalDevotion

Radical Devotion på facebook: https://www.facebook.com/MeditativeMu…

Mer om Radical Devotion: https://radicaldevotion.no/

 

Radical Devotion har eksistert siden 2008 og tilbudt konserter, chanting og lydhelbredelse. Trond Erland Sigvartsen og Linda Grahn utgjør kjernen i Radical Devotion. Musikken deres er avslappende, oppløftende, trøstende, inspirerende og meditativ.

 

Tal Zimra Coleman har vært med i Drammen Sacred Music Festival siden starten og har ansvar for programserien Sacred Room. Hun er invitert gjesteartist på konserten. Tal spiller blant annet på fløyter.

Vi samarbeider igjen med Santi Yoga for denne konserten, som har fått hyggelige nye lokaler i Nedre Storgate 29.

 

Velkommen til en konsert i stillhet og meditasjon.

Billetter kr 200,- / 100,-  u. 25 år

Vi startet Open Living Room-serien på fjorårets festival, med stor suksess. Det gir en helt spesiell opplevelse å komme til intimkonsert hjemme i stua til noen. Og vi treffer på nye naboer og andre hyggelige Drammensere, som vi ellers kanskje ikke ville fått muligheten til å være på konsert sammen med. Vi håper du får med deg minst én av de 4 konsertene i serien under årets festival.

Tilleggsinformasjon

Type billett

Ordinær, Under 25 år