News item image

Sacred Room: Sound shower
Et pusterom i lunsjpausen.

12:00, G60 - Union

16.09.2020

kr 0.00

3 på lager

Kategori:

Beskrivelse

Sacred Room byr i dag på sound shower med Tal Coleman.

Sund shower passer for alle mennesker som kan kjenne på stress og ubalanse, noe som kan føre til tretthet og sykdom.

Instrumenter som tibetanske boller, gonger, tuninggaffler og fløyter, kan bidra til å gjenopprette harmoni i kroppen på både psykologisk og psykologisk nivå. Dette er instrumenter som har organiske og akustiske toner avledet fra naturen, rike på overtoner. De gir gjenlyd og omslutter seg i lytterens hjerne, noe som gir en dyp avslapning og en underbevisst åpenhet.

Å bli «dusjet» av disse instrumentene hjelper kroppen å hente sin opprinnelige, sunne frekvens. Stimulert av kraftige vibrasjoner fra disse instrumentene, er kroppen i stand til å stille inn på sin egen uforstyrrede frekvens.

 

Tal Coleman er både komponist, musiker og historieforteller. Hun er utdannet i India, Nederland og ved Musikkhøyskolen i Oslo, og har mange års erfaring med meditasjonsmusikk, sound healing og sound showers, både alene og sammen med andre musikere. Hun bruker instrumenter som gong, tibetanske sangskåler, tuning forks, ulike trommer, kalimba, fløyter og vokal, og har med seg inviterte gjester noen av dagene.

 

Sacred Room er gratis. Velkommen!