News item image

Sacred Room med Tal Coleman & gjester
En 45 minutters meditativ pause i en travel hverdag

12:00, G60 kafé, Union Scene (inngang hjørnet Fabrikkgata)

16.09.2019

Kategorier: ,

Beskrivelse

Forestill deg et sted bortenfor tid, bortenfor dualitet og bortenfor alt som er. Et sted der vi kan forbinde oss med kilden, med vår sanne natur, den evige flammen, det som er tidløst, diamanten i lotusen og det guddommelige som er i hver av oss. Et hellig sted der vi kan gjenerindre og gjenforenes med oss selv og andre. Et sted der vi alle er én og del av selve guddommen.
 
Program mandag 16.9 kl. 12:00
We begin with a vocal meditation. no previous experience necessary, followed by a concert given by the master Guitarist from Brazil: Eduardo Agni.I will be joining in with my flute at some parts of the concert.

Tal Zimra Coleman fra Israel er både komponist, musiker og historieforteller. Hun er utdannet i India, Nederland og ved Musikkhøyskolen i Oslo, og har mange års erfaring med meditasjonsmusikk, sound healing og sound showers, både alene og sammen med andre musikere.

Tal bruker instrumenter som gong, tibetanske sangskåler, tuning forks, ulike trommer, kalimba, fløyter og vokal.

Hun har flere ganger tidligere vært en del av Drammen Sacred Music Festival, og er en selvskreven artist for jubileumsprogrammet i år. Hun har hovedansvar for programposten Sacred Room, hvor hun legger til rette for ro og ettertanke sammen inviterte gjester, bl.a. den innovative gitaristen Eduardo Agni som har utviklet en egen “hammering”-teknikk  på gitarstrengene, og har opptrådt i over 30 land med denne måten å spille på.