News item image

Salmer på pøbb

20:00

21.09.2023

Kjøp billetter her

Beskrivelse

Med jevnlige opptredener på Herr Nilsen og Parkteatret i Oslo, og nå mange andre steder i landet, har Salmer På Pøbb blitt en STOR suksess. Det er SÅ gøy at at folket ELSKER å gå på pub og synge salmer! 

Sangene fra den norske salmeboka er blitt fremført, gjerne i kirker og kulturhus, spilt inn og gitt ut av mange norske artister de siste 30-40 årene. At salmene taes med ut på pub og klubbkonserter – det har ikke pleid å skje fullt så ofte, ikke før nå i hvert fall. 

Da Lewi Bergrud og Thor-Erik Fjellvang bestemte seg for å samle et kanonlag av artister for å spille salmer på pøbb ble det så populært at samtlige konserter det siste året har vært UTSOLGT. Helt siden «Salmer På Pøbb» så dagens lys har pubber og barer vært fylt til randen jevnt og trutt med sangglede. Alle og enhver, fra alle generasjoner og leirer er med. 

Salmer På Pøbb er en åpen og lystig kveld, og for alle over 18. Til tross for at «Salmer På Pøbb»-bandet spiller så mye de klarer, har det blitt så populært at det har vært vanskelig å dekke etterspørselen.  Nå har du endelig en unik mulighet til å del i dette fantastiske konseptet. 

Bli med, ta med deg en venn, kjøp deg en pils eller noe rødt, også synger vi sammen – i den ærverdige Gildehallen til landets eldste bryggeri!