News item image

SACRED ROOM
Variert program gjennom dagen

12:00-21:00, Black Box, Union Scene

30.09.2017

Sacred Room familieprogram kl. 12:00-14:00 NOK 70, program for voksne fra kl. 16:00-21:00 inkl. i Sacred Saturday NOK 270 (stud. 150)

Produktbeskrivelse

Festivalen har hvert år et eget Sacred Room, hvor du kan finne ro, tid til refleksjon og meditasjon eller bønn. Gjennom festival-lørdagen vil det være ulike programposter i rommet. I år vil Black Box på Union Scene være vårt Sacred Room.

Sacred Room lørdag 30. september
Vi åpner rommet fra kl. 12:00 denne lørdagen, hvor det vil være aktiviteter knyttet til Union Scene for Barn fram til kl. 14:00.
Billett til Sacred Union Scene for Barn er NOK 70.
Deretter vil det være ulikt innhold koordinert av Tal Coleman, konsertinnslag m.m. frem til siste programpost med sjamanistisk seremoni med mongolsk sjaman kl 20:00.
Sacred Room stenges kl. 21:00.
Alt som skjer på Sacred Room vil være inkludert i festivalbillett for lørdagen til NOK 270 (stud. 150) og i festival-passet.

 

Tal Coleman er koordinator for det som foregår i Sacred Room, og hennes visjon og intensjon for årets Sacred Room er:

Forestill deg et sted bortenfor tid, bortenfor dualitet og bortenfor alt som er. Et sted der vi kan forbinde oss med kilden, med vår sanne natur, den evige flammen, det som er tidløst, diamanten i lotusen og det guddommelige som er i hver av oss. Et hellig sted der vi kan gjenerindre og gjenforenes med oss selv og andre. Et sted der vi alle er én og del av selve guddommen.

Forestill deg at du skaper dette stedet gjennom bevisst intensjon, gjennom musikk, kunst, poesi, meditasjon, og stillhet…

Mennesker fra enhver bakgrunn, tro og alder, som lengter etter et møtested, er hjertelig velkommen.