News item image

Soul og pop med Beharie

Første konsert i serien Open Living Room går av stabelen mandag 17. september: Opplev den fantastisk soul-stemmen til Beharie i intimkonsert hjemme hos Kim og Ann Margritt på Muusøya i Drammen.

Den 24 år gamle musikeren, pianisten, komponisten, låtskriveren og sangeren Christian Beharie er et unikt sangtalent. Han studerer utøvende musikk i Oslo med sang som hovedinstrument og promoteres blant annet av Talent Norge. 

Konserten er en del av konseptet Open Living Room, en serie konserter under Drammen Sacred Music Festival som finner sted hjemme i stua hos Drammensere. 

Soul møter pop

Med en far fra Jamaica, fant de karibiske rytmene veien fra stuehøytalerne og inn i Beharies musikalske uttrykk. Han fikk tidlig sans for de afroamerikanske-legendene, men ble med årene inspirert av elementer han møtte i popmusikken. 

Soundet i dag forener soul med popsjangeren, og gir, i møtet mellom de urbane røttene og kløktige melodilinjer, et unikt lydbilde. Med sin bærende, men samtidig myke stemme, har Beharie og hans låtmateriale en særegen tilstedeværelse som fanger deg fra første tone (kilde: Rogalyd.no). 

Beharie har vært vokalist i funk/soulgruppen Talking People og gospelkoret Salvare. Var del av Team Sigvart (Sigvart Dagsland, red anm.) under tv-programmet «Det store korslaget». Deltok på sjette sesongen av «Idol».

Hør en smakebit av Beharies musikk.


Hvordan sikre seg billetter til konserten

Vertskapet Kim og Ann Magritt åpner hjemmet sitt for artist og publikum. Kim Holtan er kanskje en kjent radiostemme for mange, da han er journalist i NRK Buskerud. 

Se nøyaktig adresse for konserten og kjøp billetter til konserten hjemme hos Kim og Ann Magritt her.
NB! Et begrenset antall plasser er tilgjengelige. 

Foto: Emmaline Hekneby

Hele uka

Lørdag 7. september

Lørdag 14. september

Søndag 15. september

Mandag 16. september

Tirsdag 17. september

Fredag 20. september

Lørdag 21. september

Søndag 22. september

Kjøp billett