News item image

Nytt konsept for Drammen Sacred Music Festival: Open living room

Kunne du tenke deg å få en konsert hjem i stua di? I år lanseres «Open living room» som nytt konsept for festivalen, der tre konserter vil foregå hjemme hos drammensere.

Å få komme hjem til noen på besøk, og det å ta imot gjester i hjemmet sitt har en transformativ kraft på relasjoner. Det gjør fremmede om til kjente, venner til bedre venner, outsidere til insidere, osv. Å gjøre om ei stue i et privat hjem til konsertscene, passer veldig godt med festivalens mål om å skape gode, sosiale møter gjennom musikk, og styrke tilhørighet og samhold i Drammen.

Tre av konsertene i løpet av festivaluka vil foregå hjemme hos drammensere i stedet for på en tradisjonell konsertscene. Konsertene skal være åpne for alle som ønsker å kjøpe billett, som en vanlig konsert, men naturligvis med mer begrenset antall plasser. Den ene av de tre konsertene er gratis.

Festivalen ser nå etter vertskap til Open living room-konsertene! Er du glad i å møte nye mennesker, liker du å ta imot gjester hjemme, synes du det høres gøy ut å få dyktige musikere inn i stua di, eller kanskje har du nylig flytta til Drammen og har lyst til å utvide nettverket ditt? Festivalen vil veldig gjerne høre fra deg!

Les mer om artistene i Open living room, Beharie, Radical devotion og Sanskriti Shrestha, og sikre deg billetter til konsertene.

Ønsker du å ha en konsert med en av disse artistene hjemme hos deg? Send en mail til drammen.sacred@gmail.com med en kort beskrivelse av deg selv og stua di!