News item image

Sacred Room
Tal Zimra Coleman, Arzanne De Vitre m.fl

18:15

20.09.2023

Beskrivelse

Toner & poesi
Velkommen til Sacred Poetry, en kveld med diktlesning av Arzanne De Vitre og Tal Zimra Coleman, vevd sammen med vakre toner fra Tal og Tor Paulsen. Poesien, valgt ut av Arzanne, dekker blant annet sufi, bhakti, og zen dikttradisjoner, spekket med norsk samtidspoesi. Det er en spesiell ære å presentere diktene til Tals far, Piers Coleman, for første gang.

Tor Paulsen vil gi en kort introduksjon av peruvianske fløytekrukker. Disse lydinstrumentene ble utviklet av tidlige sør-amerikanske kulturer og trolig brukt i sjamanistiske seremonier. Ved bruk av flere fløytekrukker i samspill, oppstår en lavfrekvent interferenslyd med psyko-akustisk effekt, siden den bidrar til temporært å endre hjernebølgenes frekvens. Deltakerne inviteres til å utprøve fløytelydenes effekt gjennom samspill.

Du kan også høre Ivar Flaten synge salmer til tradisjonelle norske folketoner. For Arzanne og Tal, som har vært ildsjeler i festivalen siden dens begynnelse, er denne kvelden en drøm som går i oppfyllelse: en drøm om å omfavne deg i et poesi-tone-teppe som berører, gir næring og skaper innsikt og indre ro. Velkommen inn i hjertevarmen!

Arrangementet er gratis.

Velkommen til PUST, HÅP OG RO!