News item image

Sarah Camille skriver, produserer og fremfører med røtter fra ulike verdener

Med et særegent uttrykk og utstråling når hun fram til et bredt publikum av både unge og voksne.

 

Sarah Camille er født i Paris og oppvokst i Oslo. Og som sine røtter fra Martinique på mors side og Stavanger på fars side flyter også hennes kunstneriske stil imellom mange verdener. Etter å ha drevet med poesi i lang tid ble hun Norgesmester i poesislam i 2011. Og hun har i tillegg medvirket som forteller og tekstforfatter i flere scenekunst prosjekter.

Ga ut prisvinnende album

Etter hvert har også musikken tatt del hennes arbeider. Med albumet «Spor av dråper og røde nebb» fikk hun nylig Spellemannsprisen for beste barneplate i 2020. Albumet var basert på en skoleforestilling hun satte opp i forbindelse med det norske grunnlovsjubileet, og der fremførte hun også selv på norsk, fransk og creole.

Vi har gleden av å annonsere at Sarah er en av artistene som opptrer på festivalen i år, og vi gleder oss til å se deg der også!
Her har du en smakebit på hva du kan glede deg til: