News item image

En slags hjemkomst

Kritikerroste Kristin Minde er fra Frekhaug utenfor Bergen. Likevel blir det en slags hjemkomst når hun gjester Drammen og festivalen vår. Gjør deg klar til en ekstraordinær og strålende opplevelse.

 

Kristin er en stor formidler med underfundige betraktninger og lune sanger. Med disse høster hun både tårer og latter på konsertene sine. Når hun nå kommer til Drammen Sacred, er Kristin mer eller mindre på hjemmebane. Hun har nemlig røtter i Åssiden kirke hvor hun har dirigert flere kor. Og hva er vel mer naturlig da enn å invitere dyktige sangere herfra med på denne konserten som selvsagt finner sted i … nettopp, Åssiden kirke.

Lokale krefter

I høst slipper Kristin albumet «Alle slags dager», og markerer med dette 10 år som soloartist med en langstrakt turné i Norge. Sammen med band og korister fra Drammen International Gospel Voices, løfter hun  taket og skaper musikk som toner lenge etter at musikken har sluttet å spille.  Kristin & co. gleder seg spesielt til å fremføre sanger fra det nye albumet. I tillegg vil hun fremføre et knippe arrangementer av kjente og kjære salmer. Hun har også med seg et heidundrende band med noen av Norges fremste musikere bestående av gitarist Espen Tappel, cellist Jenny Z. Haugen, trommis Torjus Nevland, bassist Markus Gundersen og lydmann Jon Anders Aagard.

Ekstraordinær og strålende

Kritikerne trekker fram formuleringer som «Et ekstraordinært talent», «en strålende vokalist» og «sofistikert og spennende popmusikk» når de omtaler Kristin.

Hun har også gjort seg bemerket gjennom sine samarbeid med artister som Lars Bremnes, Trygve Skaug og Paul Hansen fra Vamp. Siden forrige soloalbum i 2018 har hun reist rundt med bandet til fulle hus rundt om i landet. Hun har et voksende publikum i hele Norge, og gjennomfører årlig 50 – 100 konserter.

Velkommen til konsert på hjemmebane!

Sted: Åssiden kirke
Tid: Torsdag 22.september kl.20

Billetter kan kjøpes i døra med Vipps

Sjekk denne nydelige videoen for å få en forsmak på hva Kristin Minde har å by på.