News item image

Offisiell åpning av årets festival
Årets festival “Journeys” åpnes onsdag 21. september med vandring over Ypsilon-brua og utdeling av "Du er ikke alene"-bånd

18:00 (Du er ikke alene-armbånd deles ut fra kl. 17:30), Papirbredden / Ypsilon-brua

21.09.2016

Kategorier: ,

Beskrivelse

Vi utfordrer DEG til å invitere med til vandringen og årets festivalprosjekt  “Du er ikke alene”. «Du er ikke alene»-armbånd deles ut ved åpningen både til deg og til den eller de du har invitert med, og gir gratis adgang til en rekke av festivalens konserter og andre arrangement.

Kjenner du følelsen av å være annerledes? Følelsen av å være utenfor fellesskapet?

Vi er alle hverandres medmennesker som møtes på denne reisen kalt Livet. Årets Drammen Sacred Music Festival “Journeys” ønsker å skape flere slike møter. Møter og gode opplevelser i fellesskap. Du er ikke alene!

Festivalens første “journey” skjer allerede i forbindelse med åpningen av festivalen onsdag 21.september. Møteplassen er ved Papirbredden, med en vandring sammen over Ypsilon-brua akkompagnert av verdensrytmer.

Utfordringen til deg er å ta det første steget på denne vandringen, nemlig ved å spørre en nabo, kollega eller annen bekjent, eller flere, om de kan tenke seg å bli med på vandringen over brua sammen med deg. Eller å møte opp ved brua selv denne dagen, åpen for å møte andre medmennesker. Du kan også gå sammen med flere om å invitere og komme sammen i en gruppe. Tar du utfordringen?

Vårt “Du er ikke alene”-armbånd hentes på vår informasjonsstand på Papirbredden i forbindelse med vandringen, både til de som er invitert og til deg som tok utfordringen. Armbåndet gir blant annet gratis adgang åpningskonserten med Rohini/Balke på Union Scene like etter vandringen, og til konserten med Kristin Asbjørnsen.

Den offisielle åpningen av festivalen med vandring over brua skjer kl. 18:00. Du er ikke alene-bånd deles ut fra kl. 17:30. Sjekk festivalprogrammet for hvilke arrangement armbåndet gir gratis adgang til.