News item image

Ellen Sofie Hovland
Konsertserien Open Living Room - hjemme hos en Drammenser

19:00 (dørene åpner 18:30), Hjemme hos Stina Haldorsen m/familie, Gomperudgata 7, 3031 Drammen

21.09.2021

Kjøp billett

Beskrivelse

Ellen Sofie Hovland er en av vår tids aller beste norske låtskrivere. Hun har en oppsiktsvekkende god observasjonsevne, og er sterk både på tekst, melodi og framføring. Hennes særpregede stemme formidler på en helt egenartet måte, med en unik og betagende kombinasjon av sårbarhet og trygghet.

Hun platedebuterte i 2012 med “Vær Her For Meg” til strålende kritikker og Spellemannsnominasjon. Oppfølgeren “Skandinavisk Sjel” i 2014 og skaffet henne er Spellemannspris i kategorien “Viser”. Hovland raljerer godmodig over folkelige, snusfornuftige ”hustavler” om å leve nå og leve sterkt, hun synger om håpløst oppskrudde forventninger til utelivets gleder og om hvor dårlige vi skandinaver er på å gi følelsene luft. Men samtidig formidler hun kjærlighetssanger så sårbare og hudløse at man nesten må ha solbriller for å tørre å lytte til dem når andre er til stede.

Ellen Sofie sier selv at hun skriver viser med intensjon om å vekke egne assosiasjoner i lytteren, og håper det kan fungere som «brukskunst» – til trøst, glede og underholdning.

Konserten finner sted hjemme hos Stina Haldorsen m/famlie i Gomperudgata 7,  3031 Drammen.

Billetter:

Ordinær kr. 300 / Forhåndskjøp kr. 230
Under 25 år kr. 150

Foto: Jan Erik Bamrud