News item image

Kristin Minde med band
Konsert i Åssiden kirke

20:00, Åssiden kirke

22.09.2022

Kjøp billetter her

Beskrivelse

Kristin, fra Frekhaug utenfor Bergen er en stor formidler, og med underfundige betraktninger og lune sanger fra pianokassen høster hun både tårer og latter på sine konserter. I høst slipper hun albumet “Alle slags dager”, og markerer med dette 10 år som soloartist med langstrakt turné i Norge. Sammen med sitt band og korister fra Drammen International Gospel Voices, løfter de taket og skaper musikk som toner lenge etter at musikken har sluttet å spille.

Kristin er en kritikerrost artist som med sine tekster og klokkeklare, varme stemme berører sine lytterne på sjeldent vis. Hun gleder seg spesielt til å fremføre sanger fra hennes nye album “Alle slags dager”. I tillegg vil hun fremføre et knippe arrangementer av kjente og kjære salmer. Kristin har også røtter i Åssiden kirke, der hun er dirigent for flere kor, og hva er vel mer naturlig da enn å invitere dyktige sangere herfra med på denne konserten. Hun har også med seg et heidundrandes band med noen av Norges fremste musikere bestående av gitarist Espen Tappel, cellist Jenny Z. Haugen, trommis Torjus Nevland, bassist Markus Gundersen og lydmann Jon Anders Aagard.

I år er det 10 år siden Kristin gav ut første soloalbum, og gjennom disse årene har hun vært stadig på reis med nye album i bagasjen, og jevnlig spilling av sine sanger på NRK P1. Hun har også gjort seg bemerket gjennom sine samarbeid med artister som Lars Bremnes, Trygve Skaug og Paul Hansen fra Vamp. Siden forrige soloalbum i 2018, har hun reist rundt med sitt band til fulle hus i hele Norge. Etter flere års konsertvirksomhet, har hun i dag et voksende publikum i hele Norge, og gjennomfører årlig 50 – 100 konserter.

 

”Et ekstraordinært talent. Hun lager sofistikert og spennende popmusikk, som oftest sjarmerende lavmælt uten store fakter. Kristin er en strålende vokalist og låtskriver.”  – Avisen Østlendingen

”Det er sjelden man blir så fascinert over en artist som jeg nå er blitt av Kristin Minde… Jeg må si jeg er imponert. Flere bør få øynene opp for denne artisten og hennes fabelaktige musikk. Kristin Minde. Legg navnet på minnet.” – Vigdis Devik, Trønderavisa

Billetter kommer snart.