News item image

Marthe Valle
Konsert på Drammensbiblioteket

19:00, Konserten starter like etter 'Ordet er dekket' er ferdig.

22.09.2021

Kategorier: ,

Beskrivelse

Marthe Valle har turnert i Norge siden 2004. Dette har gitt henne et omdømme som en dyktig artist  med sterk tilstedeværelse på scenen.

I tillegg til karrieren som musiker er Marthe også utdannet sykepleier, og har et sterkt sosialt engasjement. I Bergen jobber hun innenfor psykiatri og rusomsorg og er daglig engasjert med å hjelpe andre i hennes nærområde. Hun har også samarbeidet med både Norsk Folkehjelp og Kirkens Bymisjon. I tillegg har hun jobbet som helsearbeider både i Midtøsten og Hellas under flyktningkrisen.

Marthe har et sterkt budskap om medmenneskelighet og ansvar. Før jul 2020 var hun med på HÅP, Bugge Wesseltoft og Knut Bry sitt musikk- og fotoprosjekt til støtte for Moria-flyktningene. Marthe har jobbet som sykepleier i den leiren flere ganger og vært sentral i arbeidet med å bevisstgjøre norsk offentlighet og norske myndigheter om situasjonen der.

I forkant av konserten deltar Marthe Valle sammen med bl.a. Knut Bry på festivalens programpost ‘Ordet er dekket’ med temaet: ‘Håp og desperasjon Moria’. Gratis inngang til Ordet er dekket.

Konserten er GRATIS, men vi ber om en donasjon til organisasjonen Dråpen i Havet og deres arbeid for mennesker på flukt. Vi vil også oppfordre til å bli fast giver for Dråpen i havet. Organisasjonen får ikke statsstøtte. Faste givere bidrar derfor til større forutsigbarhet i arbeidet for mennesker på flukt.

 

Medarrangør: Drammensbiblioteket og Dråpen i havet