News item image

Open Living Room: Matamba
Drammen Sacreds intimkonsert-serie hjemme hos drammensere

20:00, Hjemme hos Kim og Ann Margritt på Muusøya 6, Drammen

19.09.2022

Kjøp billetter her

Beskrivelse

Vi starter våre populære hjemme-hos-konserter med en eksklusiv konsertopplevelse med den argentinske artisten Matamba, som har gjestet Drammen Sacred ved et par anledninger tidligere, både solo og med band. Matamba er en svært engasjert artist, med hjerte for ungdommen og med et sterkt ønske om å gjøre en forskjell for samfunnet.

Siden utgivelsen av sitt første album «Estilo Dread» i 2008, skapt inntrykk over hele verden med sin alternative lyd og stil. En tøff oppvekst på gata i «the hood» i Bolivia, har formet ham til den mannen han er i dag. Hans lidenskap for musikk startet imidlertid i kirken, hvor han opprettet sitt første hardcore rockeband, K-Rux. I denne perioden startet han en bevegelse «La Raza» (rase), som har blitt en kulturell bevegelse i hele Bolivia og videre. Han fylte teatre rundt om i landet, ikke med fans, men med søstre og brødre som til sammen blir en del av hans kulturelle bevegelse. Matamba er mye mer enn en kunstner, han er en bevegelse, og han er en troende mann og en legemliggjøring av drømmer og ambisjoner om et bedre samfunn.

I Latin-Amerika er Matamba allerede et flerfoldig prisvinnende musikkikon, og har delt scene med blant annet Julian Marley, DMX, Capleton, Sizzla, Rihanna, The Black Eye Peas, Marilyn Manson, Prodigy, Los Cafres, Faith No More og Shakira.

 

Billetter: 300 ordinær / 230 forhåndskjøpt fram til 1.9 / 150 student og honnør

 

Velkommen!