News item image

Open Living Room: LILJA – Støttekonsert for Dråpen i Havet
Unike konsertopplevelser tett på artistene.

18:00, Hos Kim og Helene Bjerkestrand, Grubegata 22, 3031 Drammen

15.09.2020

kr 150.00kr 250.00

Nullstill
Produktnummer: I/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Hjelp Dråpen i Havet å hjelpe og få samtidig en unik konsertopplevelse!

Inkludert i konsertprisen er også et måltid: Vertskapet serverer krema jordskokksuppe med grønnkål og jordskokk-chips, alt laga av ureiste grønnsaker fra hagen.

Oddrun Lilja har de siste årene reist verden rundt for å samarbeide med tradisjonsmusikere i ulike land. Hun har blant annet spilt med raga musikere i India, gnawa musikere i Marokko, sirkusartister i Etiopia og palestinske musikere i en flyktningleir i Libanon.

På albumet «Marble», som kommer ut på Jazzland Recordings i september 2020, har LILJA skapt et uttrykk for inntrykkene hun har fått på disse reisene. Låtene bærer navn etter ti av byene hun har besøkt.

Kunnskap om folkemusikk fra ulike deler av verden veves sammen med tekster om tilhørighet, livet og verden sett fra komponistens perspektiv. Elementer fra eldgamle tradisjoner er satt inn i et moderne nedstrippet lydbilde preget av lekenhet, virtuositet og spilleglede. 

Det vil serveres en liten, spennende matbit i forbindelse med konserten.

Hos Kim og Helene Bjerkestrand, Grubegata 22, 3031 Drammen

Billettinntektene går uavkorta til Dråpen i Havets arbeid for mennesker på flukt.  Natt til onsdag 9.9 ble Moria flyktningeleir totalskadd i brann og 13 000 mennesker står på bar bakke.

https://www.drapenihavet.no/moria-totalskadd-50erikkenok/

Vi vil også oppfordre til å bli fast giver for Dråpen i Havet. Organisasjonen får ikke statsstøtte. Faste givere bidrar derfor til større forutsigbarhet i arbeidet for mennesker på flukt.

Billetter nok 250,- / 150,- under 25 år, kjøpes her på drammensacred.no eller i døra.

Tilleggsinformasjon

Varianter

Ordinær, Under 25 år