News item image

Ordet er dekket
Må vi bryte oss inn i kirken?

18:00, Drammensbiblioteket, hovedscenen i 2. etg

23.09.2021

Gratisbillett (begrenset antall plasser)

Beskrivelse

Kulturarbeiderne Svein Tindberg, Erik Hillestad og Kjetil Bang-Hansen snakker med Bjørn Olav Nordahl: Må vi bryte oss inn i kirken? Erik Hillestad er leder for Kirkelig Kulturverksted og Kulturkirken Jakob, Svein Tindberg og Kjetil Bang-Hansen har jobbet sammen om teaterforestillingene Markusevangeliet og Abrahams barn som har fylt Det Norske Teateret med rekordmange forestillinger og lokale kulturhus landet over.

«Ordet er dekket» er en programserie i samarbeid med Drammensbiblioteket hvor vi setter den gode samtalen i sentrum. Her har vi invitert profilerte personer til å snakke om livets fine, vanskelige og utfordrende spørsmål. I løpet av en times samtale lar vi gjestene få reflektere over og dele av sine erfaringer. Ofte i møte situasjoner og opplevelser som har gitt hverdagen en ny retning.

De øvrige samtalene i serien er følgende:

Lørdag 18.september kl. 14.00: Fotballprofilene Rune Marthinsen, Vegard Hansen og Øyvind Larsen: Idrett, nærmiljø og identitet

Søndag 19. september kl. 14.00: Forfatterne Maja Lunde, Dag Hareide og Tom Schandy i samtale med Bjørn Olav Nordahl. Samtalen er en del av seminaret Rom for dialog som arrangeres av Norske Kirkeakademier i samarbeid med Kirkelig Dialogsenter Drammen. Sted: Quality Hotel River Station

Tirsdag 21. september kl. 18.00: Forretningsmennene Jon Buxrud og Terje Stykket snakker med Hilde Kristin Andersen og Bjørn Olav Nordahl med tema: Når sykdom og død rammer. Hilde leder en institusjon som mistet svært mange i koronapandemien. 

Onsdag 22. september kl. 18.00: Artisten Marthe Valle og fotograf Knut Bry snakker med Bjørn Olav Nordahl om Håp og desperasjon i Moria.