News item image

Sacred Room – Vilde Lassem
Pusterom i lunsjpausen mandag-fredag kl. 12

12:00, G60, Grønland 60

19.09.2022

Kategorier: ,

Beskrivelse

Det er blitt en vakker tradisjon at Drammen Sacred Music Festival legger til rette for programposten Sacred Room, et pusterom i lunsjpausen hver av ukedagene i festivaluka.

Ulike artister og instruktører bidrar de enkelte dagene, med for eksempel  meditasjonsmusikk, sound healing, diktlesning, avspennings- og pusteøvelser eller lignende program i ca. 45 minutter fra kl. 12.


Idag, mandag 19. september:

HealingYoga stund: Troen på deg selv!

I forbindelse med årets budskap, som er «tro», vil vi invitere inn til en nydelig stund med ‘Time To Heal’ og Vilde Lassem. I tillegg til myk HealingYoga vil vi reflektere litt rundt kanskje den aller viktigste tro: Troen på oss selv. 

Det blir myk yogapraksis, pust og indre reise som skal hjelpe oss med å hente kontakt med vår egen indre sol. Med solen vil vi føle mer tro på oss selv, bli mer styrket og tryggere – og igjen finner vi kraften til å gå mot våre drømmer. 

Tro kan flytte fjell!! Troen er viktig gjennom livet da den gir oss en retning, fellesskap, glede og trygghet. Likevel vil alle veier og valg bunne i «hvor mye» vi tror på oss selv. Om vi virkelig tror på vår egen kraft så kan vi oppnå så mye mer i livet!

 

Samlingen ledes av Vilde Lassem som har vært aktiv lærer i yoga, healing og sjamanisme siste 15 årene. Hun har utover egne timer, retreats og kurs, også en rolle i kvinnenettverket Jasmin hvor hun bygger kvinner tilbake til balanse og egenkjærlighet. For mer om henne og tilbudene se Time To Heal www.timetoheal.no

 

Velkommen til denne stunden på G60!

Vi har noen tepper og puter tilgjengelig, men det er også mulig å ta med egen matte/pledd om du ønsker.

Sacred Room skjer på G60 (Grønland 60) og er gratis.