News item image

Gongmeditasjon i lunsjen
Ved Tor Arne Håve

Ta en pause i din hektiske hverdag.

11:30-12:30, Siloen, utenfor biblioteket

15.09.2015

kr 0.00

17 på lager

Produktnummer: F0071 Kategori:

Beskrivelse

Med lyden av gong vil du lett komme i en meditativ tilstand. I løpet av en time vil du være i deg selv innhyllet i lyden av gong. Gongmester Tor Arne Håve vil også benytte andre instrumenter som trefløyter, sansula, koshi-klokker og overtonesang for å ta deg med på forskjellige reiser i deg selv. Gled deg også til å ta inn de hellige vibrasjoner fra våre syngeboller, som er hentet fra forskjellige templer i Tibet, Nepal og India.

Tor Arne Håve (1964) er Master of Management (Org. Psykologi), har Diplom i Internasjonal Økonomi og Markedsføring, er yogalærer, gongmester, TRELII (Trauma and Tension Releasing Exercises ), CSMI (Certified Silva Method Instructor), Bioenergetisk Analyse (Under utdanning 2 år og erfaring 10 år).

Han er opptatt av det som skaper gode forhold mellom mennesker. Han bruker lek og humor i sine foredrag og har en forsiktig og rolig tilnærming til individet. Han følger buddhismens prinsipper om uendelig glede, kjærlighet, medfølelse og likeverd for alle levende vesener.