News item image

Festivalåpning med oppfordring til å invitere: Du er ikke alene

Kjenner du følelsen av å være annerledes? Følelsen av å være utenfor fellesskapet?

Vi er alle hverandres medmennesker som møtes på denne reisen kalt Livet. Årets Drammen Sacred Music Festival “Journeys” ønsker å skape flere slike møter. Møter og gode opplevelser i fellesskap. Du er ikke alene!

Festivalens første “journey” skjer allerede i forbindelse med åpningen av festivalen onsdag 21.september. Møteplassen er ved Papirbredden, med en vandring sammen over Ypsilon-brua akkompagnert av verdensrytmer.

Utfordringen til deg er å ta det første steget på denne vandringen, nemlig ved å spørre en nabo, kollega eller annen bekjent, eller flere, om de kan tenke seg å bli med på vandringen over brua sammen med deg. Eller å møte opp ved brua selv denne dagen, åpen for å møte andre medmennesker. Du kan også gå sammen med flere om å invitere og komme sammen i en gruppe. Tar du utfordringen?

Vårt “Du er ikke alene”-armbånd hentes på vår informasjonsstand på Papirbredden i forbindelse med vandringen, både til de som er invitert og til deg som tok utfordringen.

Armbåndet gir gratis adgang til flere av opplevelsene i årets festivale, blant annet til åpningskonserten med Rohini/Balke, konserten med Kristin Asbjørnsen og Natt-jam med festivalmusikere.

Tar du utfordringen?