News item image

Velkommen til Drammen Sacred Music Festival 2017

Med stolthet presenterer vi årets festivalprogram og vår nye profil. Som produsent av Drammen Sacred Music Festival er det alltid med blandede følelser jeg går igang med booking av artister til festivalen. Det er så viktig for meg å nå frem til publikum. Klarer vi nå de vi ønsker? Vil vårt publikum sette pris på akkurat disse artistene?

19512495_10154485849446541_1964982932_n

Min klare oppfatning er, at Drammen Sacred Music Festival er en festival for alle. Her oppleves musikk som appellerer til et stort spekter av ulike kulturer, folkeslag, kjønn og alder. I år føler jeg ekstra sterkt at vi har nådd den balansen med de flotte internasjonale og nasjonale artistene vi har med i programmet. De utgjør en mangfoldig og kontrastfylt blanding av kvinnelig og mannlige artister. La meg nevne noen:

Matamba fra Bolivia er den ene av våre «artist in recidence». Matamba er en artist med en sterk karisma og musikalsk kvalitet, og har delt scene med artister som Rihanna, Shakira, Ricky Martin, Black Eyed Peas og Faith no More.

matamba2

The Mongolian Crew består av to sterke kvinner, en sjaman og en kalligrafi-kunstner, som kommer til å gi oss spennende inntrykk fra den sjamanistisk-mongolske verden. Begge disse «artist in recidence» kommer til å holde både konserter, workshops og foredrag gjennom hele festivaluka. De skal besøke for ungdomskoler, videregående skoler, folkehøyskole, og selvsagt konsert og øvrige programposter som er åpne for alle. 

UnSc (1) IMG_7974

Bland de andre artistene trekker jeg spesielt fram «bryllupssangeren» fra Syria, Omar Souleyman, den trolske artisten Torgeir Vassvik fra Finmark, Kameruns Bob Dylan, Blick Bassy – en av de mest profilert artist i Frankrike, og ikke minst Sidiki Camara «the desert blues man fra Mali» med en sterk line up av nasjonale jazz artister som Bendik Hofseth, Jacob Young m.fl. 

Omar Souleyman Gothenburg

 

19274777_1331229476973955_5349548135373100403_n BLICK-BASSY-©-David-Balicki_80

SANYO DIGITAL CAMERA

 

Jeg håper mange vil oppsøke festivalprogrammet vårt for å bli bedre kjent med disse og også med resten av de totalt ca. 70 flotte internasjonale og nasjonale artistene som kommer til Drammen i september. Velkommen!

Ricardo Sanchez
produsent og festivalsjef

Hele uka

Lørdag 7. september

Lørdag 14. september

Mandag 16. september

Tirsdag 17. september

Fredag 20. september

Lørdag 21. september

Søndag 22. september

Kjøp billett