News item image

Terningkast 6 på første konsert!

Ola Bremnes briljerte sammen med sitt stjernelag av musikere i Fjell kirke søndag kveld. Drammen Tidende gir konserten terningkast 6 i dagens utgave av avisa. Dette var første konsert og starten på festivaluka til Drammen Sacred Music Festival, som kulminerer i en storhelg spekket med spennende program for både små og store.

 

Publikum talte over 200 i en fullstappet Fjell kirke søndag kveld, hvor første konsert på årets festival fant sted.

bremnes2 bremnes1

 

Ordfører Tore Opdal Hansen ønsket med en flott tale velkommen til årets festival, den 8. i rekken, og konserten ble avsluttet med stående ovasjoner fra publikum.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

På scenen stod Ola Bremnes med fullt band og konsertforestillingen «Petters poetiske pulver». Idag skriver Drammen Tidende i begeistrede ordelag om konserten, og honorerer den med terningkast 6. «Bandet er noe av kremen på den norske folkemusikkscenen…..lytteopplevelser for selv det mest kresne øret», anmelder avisen.

Vi er stolte og spente foran resten av festivaluka, med et ambisiøst og variert program med kunstutstilling, dialoger, sacred room, film og flere konserter. Med fare for å virke lite beskjedne, synes vi Drammen Tidendes´ beskrivelse av programmet treffer godt: «Det er bredt, oser av kvalitet og er i stand til å vise noe av det potensiale denne festivalen har.»

Velkommen til festival! 

Foto: Roger Hennum

Hele uka

Lørdag 7. september

Lørdag 14. september

Mandag 16. september

Tirsdag 17. september

Fredag 20. september

Lørdag 21. september

Søndag 22. september

Kjøp billett