News item image

Ingebrigt Håker Flaten – frivillig i festivalen

Ingebrigt reiser verden rundt med Atomic, The Thing, The Young Mothers – og en lang rekke andre konstellasjoner. Nå kommer han til Drammen Sacred – som frivillig medarbeider.

Han lever av – og for – musikken, en musikk som har gitt ham utmerkelser og priser som få andre. Men i mars smalt det, og nå er livet forandret. Drammen Sacred Music Festival er stolte over at Ingebrigt er blant stifterne av festivalen og alt han har bidratt med av impulser gjennom årene. Normalt er Ingebrigt på farten gjennom hele sommeren på festivaler rundt om i Europa. Korona-restriksjoner og rødfarging av land og områder har satt en stopper for det.

Nå er han med i frivilligteamet for festivalen med oppgave å kjøre musikere til og fra konsertsteder og bistå på andre måter.

«Inspirasjonen til Drammen Sacred kom faktisk fra et musikkprosjekt som bygget på min bestemor Elises haugianske salmer. Håkon Kornstad og jeg bearbeidet bestemors sanger på vår måte. Prosjektet ble da også hetende «Elise», forteller Ingebrigt.

«Møtet mellom ulike uttrykk (og kulturer om du vil), er motoren i kreativt, skapende arbeid. Slik forstår jeg også festivalens idé og misjon. Derfor er jeg stolt av å få være med og bidra så godt jeg kan!»

Vi er veldig glade for Ingebrigts bidrag til festivalen.

Hvis du som ser dette har lyst til å være med som frivillig, meld deg til koordinator Reidun Svabø på coordinator@drammensacred.no!