News item image

Jeg føler meg priviligert og velsignet

Ana Maria Silva Harper er født i Venezuela. (Foto: David Been)

Ana Marias tekst:

Jeg føler meg privilegert og velsignet fordi mine foreldre ga meg: vinger, muligheter og tillatelse for å fly. Mye kjærlighet for å gjøre meg trygg. Sterke røtter slik at jeg alltid skal komme tilbake og tusen grunner for å bli.

Originalteksten (spansk)

Me siento privilegiada y bendecida porque mis padres me dieron alas, posibilidades y permiso para volar. Mucho amor para sentirme amada y segura. Raices fuertes para siempre regresar y mil razones para quedarme.

Hør Ana Maria i samtale med Ivar Flaten i podkasten Ypsilonsamtaler

Røtter er tema for Drammen Sacred Music Festival 2021. Se alle bidragene til røtterprosjektet her.

Hele uka

Lørdag 7. september

Lørdag 14. september

Søndag 15. september

Mandag 16. september

Tirsdag 17. september

Fredag 20. september

Lørdag 21. september

Søndag 22. september

Kjøp billett